Online workshop Online leiderschap: wat werkt?

Online leiderschap banner

De afgelopen periode ben je als opleidingsdirecteur geconfronteerd met de randvoorwaarden voor adequaat online leiderschap. Vraag je je af hoe je in deze situatie toch ervoor kunt zorgen dat je als team samen op te blijft trekken en duurzame besluiten neemt? Hoe sturend kan en moet je hierbij zijn? Maar ook: hoe vervul je in de huidige context je regierol bij  curriculumvernieuwing met een snel naderende deadline? En: welke voorwaarden zijn belangrijk om de aankomende eerstejaars gemotiveerd te houden in deze nieuwe werkelijkheid?

Kortom: wat heb je in de huidige situatie als opleidingsdirecteur te doen en te laten als het gaat om online leiderschap? Wat werkt?

Vanuit de LEARN! Academy verzorgen we op donderdag 25 juni 2020 en op maandag 24 augustus de online workshop ‘Online leiderschap: wat werkt’ waarin randvoorwaarden voor adequaat online aanbod komen, en waarin gastspreker en deelnemers praktijkvoorbeelden delen die werken. De workshop sluit aan op de intervisiereeks voor opleidingsdirecteuren die in september 2020 start.

Op donderdag 27 augustus wordt daarnaast nog een andere workshop aangeboden met als thema 'hoe creëer ik meerwaarde voor het team?' Meer informatie over deze workshop volgt binnenkort op deze webpagina.

Aan deelname voor VU-docenten zijn geen kosten verbonden; voor deelnemers van buiten de VU bedragen de kosten 30,- euro per workshop.
 

Voor wie?

Opleidingsdirecteuren aan de Vrije Universiteit Amsterdam
 

Contact en informatie


Data en tijd  
donderdag 25 juni 2020 van 10.00 - 12.30 uur: online leiderschap: wat werkt?
maandag 24 augustus, van 13:30 - 16:00 uur: online leiderschap: wat werkt?
donderdag 28 augustus, van 10:00 - 12:30 uur: online leiderschap: hoe creëer ik meerwaarde voor het team?
Kosten    
30,- euro per deelnemer per workshop voor deelnemers van buiten de VU.
Voor VU-medewerkers is deelname kosteloos.
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het online inschrijfformulier.
OpleidersKaren van Oyen en Marieke Parijs – LEARN! Academy
Contact
Inhoudelijk: Karen van Oyen, opleider, k.e.m.van.oyen@vu.nl.
Planning: Carin Weitering, medewerker studentzaken Hoger Onderwijs, c.weitering@vu.nl.