Opleiding en professionalisering

Bent u werkzaam in het onderwijs? Bij LEARN! Academy kunt u terecht voor opleidingen, cursussen en trainingen voor (aankomend) leraren en lerarenopleiders in alle onderwijssectoren, van voortgezet onderwijs tot en met wetenschappelijk onderwijs. Onze programma's zijn altijd evidence based en gericht op duurzaam leren of een duurzame gedragsverandering. Of het nu gaat om een opleiding tot leraar voor zij-instromers (ULO), een BKO-traject, een leergang voor zorgopleiders of teamtrainingen voor mbo-docenten Sport en bewegen. 
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor maatwerk- en incompanytrajecten. De opleiders en adviseurs van de VU hebben de expertise in huis om workshops, trainingen en cursussen af te stemmen op de ontwikkelwens van docenten, docententeam, vaksectie of de hele onderwijsinstelling. U bent bij ons verzekerd van onderwijs met een stevige, recente wetenschappelijke fundering en grote praktische toepasbaarheid, waarbij uw leerwens, onderzoeks- of adviesvraag staat hierbij centraal.

Klik op een van de onderstaande links om de opleiding, cursus of training te vinden die u zoekt.

Alle opleidingen, cursussen en trainingen LEARN! Academy
Opleidingen en cursussen Wetenschappelijk onderwijs (wo)
Opleidingen en cursussen Hoger beroepsonderwijs (hbo)
Opleidingen en cursussen Middelbaar beroepsonderwijs (mbo)
Opleidingen en cursussen Voortgezet onderwijs (vo)
Opleidingen en cursussen Sport, zorg en veiligheid

Maatwerk en incompany 
Heeft u een specifieke leervraag? Of wilt u een bestaand traject in uw eigen organisatie aanbieden? Graag stellen wij in een intakegesprek samen met u vast wat de specifieke leerwens is en welke training, cursus of opleiding daarop aansluit. Onze opleider/adviseur denkt met u mee over de leerdoelen en resultaten van het traject. Na het intakegesprek ontvangt u geheel vrijblijvend een voorstel en offerte. Zijn we het eens geworden over aanpak en prijs, dan ontvangt u een opdrachtbevestiging en gaan we aan de slag! Op locatie of op de Vrije Universiteit Amsterdam. Wij beschikken over verschillende onderwijsruimten en professionele AV-faciliteiten. Ook voor catering kan worden gezorgd.

Neem voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie contact met ons op:

Sport en Bewegen / Zorg en Zorgonderwijs
Eveline de Bruin, e.de.bruin@vu.nl of 020 598 2252

Hoger onderwijs
Sjoerd Sinke, learnacademy@vu.nl of tel. 020 598 8600

Voortgezet onderwijs
Adam Handelzalts, a.handelzalts@vu.nl of 020 598 3059

Lerarenopleiders voortgezet onderwijs
Bregje de Vries, b.de.vries@vu.nl of 020 59 83624

Primair onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en Special Educational Needs (specifieke onderwijsbehoeften)
Wilma Jongejan, w.jongejan@vu.nl of 020 59 81805