HGZO-congres

Ieder voorjaar organiseert het VU Universitair Centrum voor Gedrag en Bewegen (voorheen o.a. EXPOSZ) het HGZO-congres. Het congres richt zich op iedereen die betrokken is bij het hoger gezondheidszorg onderwijs (HGZO) maar ook zeker op docenten in het middelbaar beroepsonderwijs en praktijkopleidingen. Dit congres biedt docenten al bijna 20 jaar de mogelijkheid om in twee dagen weer op de hoogte te zijn van recente ontwikkelingen.

Opzet
Elk jaar staat er een thema centraal. Op beide congresdagen is er een plenaire lezing. Hierbij gaat de spreker in op het centrale thema en plaatst actuele ontwikkelingen in het onderwijs en de gezondheidszorg in een breder kader. Naast de lezingen zijn er infoshops, workshops en onderzoeksrondes. Het congres kent een ‘voor en door elkaar’-principe. Dit betekent dat deelnemers aan het congres ook zelf bijdragen verzorgen. Hierdoor kan men laagdrempelig informatie en ervaringen uitwisselen en zo elkaar inspireren. Naast alle inhoudelijke activiteiten is er ook volop ruimte voor informeel contact tijdens de lunches, de borrels, het diner en een altijd verrassend avondprogramma.

hgzo2Ga hier naar de webpagina van de eerstvolgende editie van het HGZO-congres


Congresorganisatie en inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Sjoukje Colenbrander (secretariaat) of Judith Gerritsen. Telefoonnummer: (020) 59 86903, e-mail: j.m.gerritsen@vu.nl, s.colenbrander@vu.nl