Workshop 'Ervaar Lesson Study-VU' op 6 maart en 10 april 2019

Interactieve workshop waarin je in 2 uur kennis maakt met Lesson Study en de werkwijze van het Lesson Study-VU team.

23-01-2019 | 10:44

Hoe zorg je ervoor dat een les aansluit bij de verschillende onderwijsbehoeften van leerlingen of studenten en hoe kom je erachter of deze in de klas het gewenste resultaat oplevert? Lesson Study VU biedt hiervoor een praktijkgerichte, cyclische werkwijze met de focus op differentiatie. De krachtige professionaliseringsaanpak is inzetbaar voor tal van pedagogisch-didactische of onderwijskundige vraagstukken. Benieuwd hoe het werkt? Neem dan vrijblijvend deel aan de interactieve workshop ‘Ervaar Lesson Study VU’ op woensdag 6 maart en 10 april 2019 van 15.00 tot 17.00 uur.

Programma
In een bijeenkomst van twee uur maken deelnemers op een interactieve en enthousiasmerende wijze kennis met Lesson Study-VU en met de werkwijze van het LEARN! Academy team. Middels praktijkvoorbeelden en het doorlopen van een deel van de Lesson Study cyclus ervaren deelnemers hoe de aanpak werkt en wat dit hen kan opleveren. De workshop is bedoeld voor iedereen die met onderwijs te maken heeft, o.a. docenten, schoolleiders, zorgprofessionals, leidinggevenden en bestuurders.

Waar en wanneer
De workshop wordt dit voorjaar twee keer aangeboden: op 6 maart en op 10 april 2019 van 15.00 tot 17.00 uur op de Vrije Universiteit Amsterdam.
Wil je deelnemen? Meld je aan via het digitale inschrijfformulier.

Meer lezen over Lesson Study?
Ga naar onze webpagina over Lesson Study voor een uitleg over de Lesson Study cyclus, resultaten en ervaringsverhalen uit de praktijk.

Neem bij vragen contact op met:

Martijn van der Berg
Secretariaat Lesson Study-VU
e.vander.berg@vu.nl

Liever op jeschool?
We kunnen deze workshop ook op maat verzorgen bij jou op school.
Neem daarvoor contact op met:

Wilma Jongejan
coördinator Lesson Study-VU