VU Mixed Classroom Educational Model in Online onderwijs

07-05-2020 | 14:12

Docenten zijn er van het ene moment op het andere in geslaagd hun onderwijs online aan te bieden. Een van de uitdagingen is nu: hoe maak je online onderwijs inclusief en participatief? Hoe verbind je studenten, en hun verschillende perspectieven en ervaringen? Hoe je dit als docent kunt vormgeven lees je in het Mixed Classroom Educational Model in Online Education (.pdf). Dit document geeft praktische tips en leeractiviteiten voor het toepassen van het VU Mixed Classroom Onderwijsmodel in online onderwijs. Bekijk hier al onze workshops.

VU Mixed Classroom groot