Kennismakingsatelier Lesson Study

In twee uur ontdekken hoe u met Lesson Study uw onderwijs kunt versterken? Kom naar het kennismakingsatelier LessonStudy-VU op 3 oktober 2018!

10-07-2018 | 15:33

Wat is Lesson Study nu precies? En hoe kan deze aanpak bijdragen aan versterking van uw onderwijs? In een bijeenkomst van twee uur maakt u op een interactieve en inspirerende wijze kennis met Lesson Study en met de werkwijze van het LEARN! Academy team. Middels praktijkvoorbeelden en het doorlopen van een deel van de Lesson Study cyclus ervaart u zelf hoe de aanpak werkt en wat dit u kan opleveren. Het atelier is bedoeld voor iedereen die met onderwijs te maken heeft, o.a. docenten, zorgprofessionals, leidinggevenden en bestuurders. 

Het kennismakingsatelier kan vormgegeven worden op uw school, maar ook is aanmelding voor één van de kennismakingsateliers bij de VU in Amsterdam mogelijk. 

Bent u nieuwsgierig?
LEARN! Academy nodigt u graag uit voor ons Kennismakingsatelier Lesson Study-VU op woensdag 3 oktober 2018, 15.00 – 17.00 uur, Vrije Universiteit Amsterdam. 

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk tot 28 september 2018 via het online aanmeldformulier. De kosten bedragen slechts € 37,50 inclusief koffie/thee. Het kennismakingsatelier is vrijblijvend en verplicht u tot niets. 

Lees meer over Lesson Study op de webpagina Lesson Study VU: door samenwerken de les versterken.