4e Nederlandse Lesson Study conferentie in Johan Cruijff Arena

De jaarlijkse Lesson Study conferentie krijgt dit keer een internationaal tintje! Van 3 tot 5 september 2019 komt de conferentie van de World Association of Lesson Studies (WALS) naar de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Op 4 september wordt daar ook de Nederlandse editie gehouden, die voor deze gelegenheid is omgedoopt tot ‘Holland Dag’.

03-04-2019 | 14:08

Programma en deelname LS conferentie ‘Holland Dag’ 
De Lesson Study conferentie die Lesson Study NL organiseert op woensdag 4 september is bedoeld voor alle leraren, lerarenopleiders, schoolleiders en onderwijsonderzoekers met interesse in Lesson Study in het Nederlandse taalgebied. Er zijn op deze Holland Dag workshops voor zowel onderwijsprofessionals die nog onbekend zijn met Lesson Study als voor diegenen die er ervaring mee hebben en zich verder willen verdiepen in deze effectieve werkwijze voor teamleren.  Deelnemers krijgen een compleet beeld gegeven van de actuele ontwikkelingen rondom Lesson Study in Nederland en Vlaanderen en van toepassingsmogelijkheden in de eigen onderwijspraktijk.

Zelf een posterpresentatie houden?

Heb je ervaring met Lesson Study en wil je een ‘good or bad practice’ of onderzoek presenteren aan de Nederlandse en internationale gemeenschap? Tijdens een postersessie kun je een project presenteren, om vervolgens in gesprek te gaan met belangstellenden. Tot 30 april 2019 is het mogelijk om voorstellen in te dienen. Kijk hiervoor op de WALS website (Holland Dag call for proposals).

Aanmelding: vroegboekkorting tot 11 juni
Aanmelden voor de Holland Dag geeft mede toegang tot alle Engelstalige presentaties van de WALS op die dag, waardoor je ook kunt kennismaken met internationale onderzoeksprojecten en praktijken. Tot 11 juni is er een vroegboekkorting! Kijk voor meer informatie en aanmelden op de WALS website - Holland Dag. Ook alle informatie over deelname aan de internationale conferentie is hier te vinden.