Onderwijs op afstand

Online onderwijs header

De maatregelen rond het coronavirus hebben grote impact op ieders werkzaamheden. Zo kijken veel docenten opnieuw naar hun onderwijs om het online aan te (blijven) bieden.
Vraag je je ook af hoe anderen online studenten activeren en begeleiden? Ben je benieuwd hoe je online toetsing het beste kunt vormgeven? Of zou je graag willen leren met en van andere docenten, om samen te verkennen hoe je het meeste uit onderwijs op afstand te halen? De opleiders en adviseurs bij de LEARN! Academy delen graag hun kennis over en ervaring met afstandsonderwijs, en helpen je verder via onderstaande programma's:

Online Education
De Canvas website Online Education voor docenten in het hoger onderwijs bevat een uitgebreid overzicht met betrekking tot het inrichten van online onderwijs: van tips over hoe je lessen online aan kan bieden tot dagelijkse helpsessies in Zoom, van links naar programma's waarmee je digitaal kunt toetsen tot mogelijkheden om studenten samen te laten werken op afstand.
Deze website is tot stand gekomen en wordt geactualiseerd in samenwerking met de VU Onderwijswerkplaats en de LEARN! Academy van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Onze dienstverlening
Wij zetten onze dienstverlening zoveel mogelijk op afstand voort. Ook trainingen worden de komende tijd zoveel mogelijk online aangeboden. Ook zijn wij beschikbaar voor nieuwe adviesvragen.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met de LEARN! Academy, learnacademy@vu.nl of 020 598 33 66. Onze dienstverlening is vaak maatwerk. Aan een oriënterend gesprek voor een begeleidingstraject of advies zijn geen kosten verbonden. U ontvangt op basis van uw vraag een offerte op maat. Na opdrachtbevestiging gaan we aan de slag.