HGZO-Congres 2018: sprekers bekend, inschrijving geopend

De hoofdsprekers van het HGZO-congres 2018 zijn bekend. Met Wim Westera als hoofdspreker op donderdag 22 maart en Mary Dankbaar op vrijdag 23 maart is er een stevige basis om ons vast te bijten in de (on)mogelijkheden van ICT voor ons zorgonderwijs.

11-10-2017 | 10:57

Wim Westera is hoogleraar bij het Welten instituut en heeft veel ervaring opgedaan als onderzoeker en ontwikkelaar van multimedia voor onderwijs.
Een greep uit zijn specialiteiten: Sociale media, e-learning, serious games, simulaties en innovatie strategie.

Mary Dankbaar
is programmamanager e-learning bij het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam en promoveerde in 2015 op het onderwerp ‘Serious games and blended learning; effects on performance in medical education'. Zij ontwikkelde met collega’s de abcdeSIM game, een serious game voor de training van vaardigheden acute zorg en won daarmee de E-Learning Award 2013.

ICT - wat doen we ermee?
In twee dagen brengen wij je helemaal op de hoogte van de ‘state of the art’ als het gaat om ICT in het zorgonderwijs. Je ontdekt wat andere opleidingen doen met ICT en er zijn diverse demo's om zelf te testen. En zoals je van ons gewend bent zorgen wij ervoor dat je tijdens het congres niet alleen je kennis actualiseert en verrijkt, maar ook in een ontspannen sfeer nieuwe en oude bekenden ontmoet en bij kunt praten met vakcollega’s.

Dit jaar hebben we in het kader van BN2020 een samenwerkingsverband met het LOOV (Landelijk overleg opleidingen verpleegkunde). Op de vrijdag hebben we daarom extra workshops, waarin de HBO-V’s hun geleerde lessen over onderwijsvernieuwing met een breed publiek willen delen.

Zelf een workshop verzorgen?
Het HGZO-congres staat in het teken van elkaar ontmoeten, inspireren en laagdrempelig kennis uitwisselen. Wilt een workshop verzorgen, vul dan het online formulier 'Voorstel bijdrage HGZO-congres 2018' in.

Inschrijvingen geopend
Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het HGZO-congres via het online inschrijfformulier.
Ga voor de meest actuele en volledige informatie naar de webpagina van het HGZO-Congres.